Goed om te weten

 

Hieronder vindt u veel gestelde vragen. Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur deze door per email naar info@carwashdrivein.nl of meldt het even tijdens een bezoek.

 "Hoe kan ik betalen?"
U kunt bij ons contant betalen, met PIN, Visa ,Mastercard, Mulit tankCard, Travelcard of met onze eigen wasmunten.
Buitenlandse bankpassen worden niet aanvaard.
 
"Wat houdt NANO in?"
Nano is een moleculaire film die de laklaag beschermt. Het koetswerk wordt aangevallen door zouten en UV-stralen, waardoor een vuilfilm zich kan hechten aan de lak. Na een grondige reiniging beschermt de NANO film uw lak met een langdurige vuilafstotende werking: zure regen en straatvuil hechten zich minder aan het oppervlak.
 
 "Wat houdt osmosewater in?
Osmose is een complex natuurkundig proces. Het komt erop neer dat uit het water alle kalken en mineralen zijn verwijderd. De auto droogt hierdoor gegarandeerd vlekvrij op.
 
"Wat houdt wax in?"
Door het gebruiken van wax wordt er een beschermingslaag op de auto aangebracht. Deze wax beschermt de auto ongeveer 2 tot 3 weken voor schadelijke invloeden van buitenaf.
 
 "Is het een borstel- of doeken carwash?
Er wordt in onze carwash gewassen met zogenoemde microdoeken. Anders dan borstels garandeert de microvezeldoek een lakvriendelijk en beter wasresultaat.
 
 "Kan mijn cabrio door de carwash?"
Cabrio's kunnen zonder problemen door de carwash. De gebruikte microdoeken zijn zo zacht dat deze uw dak niet kunnen beschadigen.  
 
"Kan mijn pick-up door de carwash?"
De wasstraat laat het wassen van Grote Pick-Up trucks niet toe
 
 "Moet ik de antenne verwijderen?"
Vaste antennes moeten worden ingeschoven of gedemonteerd. Flexibele antennes zijn minder kwetsbaar, maar ook voor flexibele antennes wordt aanbevolen om deze te demonteren. Geef aan de carwashmedewerker een signaal als de antenne blijft.
 
"Is velgenreiniger schadelijk voor de lak?"
Nee, de velgenreiniger kan geen enkele schade opleveren aan de lak.

Al onze gebruikte producten zijn  biologisch afbreekbaar.

 

 
 
 

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08.00 -18.00 uur
08.00 -18.00 uur
08.00 -18.00 uur
08.00 -18.00 uur
08.00 -18.00 uur
08.00 -18.00 uur
gesloten
Autowasbon
Website door Buro TARGET