Poetsen van uw auto


Wat houdt autopoetsen nu in?

Het geheel 'reconditioneren' van de auto. Oftewel: een 'schoonheids APK'. Zowel van buiten als van binnen, beiden zijn mogelijk. Uw auto wordt gewassen, gepolijst en in de wax gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Wanneer er rookaanslag aanwezig is in de auto hebben wij professionele middelen om uw auto weer heerlijk fris te laten ruiken. Ook wordt desgewenst het complete motorcompartiment ontvet en behandeld met ons glans- & bescherm middel.

Het eindresultaat is een auto, die oogt als nooit tevoren. Een sieraad op de weg. Wanneer u van plan bent uw voertuig te verkopen, denkt u dan ook eens aan een poetsbeurt bij de Carwash Drive in. Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat de inruilwaarde van een compleet gepoetste auto gemiddeld met € 500,- stijgt.

Wij werken met diverse systemen, zoals een lakpantser met maar liefst 3 jaar glans garantie. In ons poetscentrum kunnen zowel nieuwe als gebruikte auto's gepoetst worden. Er zijn verschillende manieren mogelijk. Het is mogelijk om de auto alleen in de wax te zetten, maar ook om de auto te laten polijsten. Bij het polijsten worden kleine krasjes waar mogelijk uit de lak verwijderd en keert de oorspronkelijke kleur van de auto weer terug.
Al met al 'lage kosten, hoog rendement'!
  • Polijsten / waxen
  • Interieurreiniging 
  • Ozonbehandeling
  • Vracht- of bedrijfsauto
  • Hobby auto: klassieker, old- en youngtimer, sportauto, cabriolet
  • Vrijetijdsvoertuig: camper, caravan en zelfs vaartuigen!
  • Leerbehandelingen

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08.00 -18.00 uur
08.00 -18.00 uur
08.00 -18.00 uur
08.00 -18.00 uur
08.00 -18.00 uur
08.00 -18.00 uur
gesloten
Autowasbon
Website door Buro TARGET